Ηράκλειο Αθλητική Ένωση

Μια ομάδα ... μια Πόλη !!!

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015 10:08

Έλα και Εσύ στον Πρωταθλητή της Πόλης !

Έλα και Εσύ στον Πρωταθλητή της Πόλης !

To Ηράκλειο είναι το παλαιότερο Αθλητικό Σωματείο του Δήμου Ηρακλείου, με έτος ίδρυσης το 1929 ως Γ.Σ. Ηρακλείου. Είναι η ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί επάξια την πόλη . Ως το 2001 το Ηράκλειο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έχοντας περάσει από όλες τις κατηγορίες. Το 2001 κατάφερε για πρώτη φορά την άνοδο στη Δ΄Εθνική , στην οποία αγωνίστηκε τέσσερις συνεχόμενες σεζόν : 2001-02 ως το 2004-05.

Από το 2005 το Ηράκλειο αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ και διεκδικεί ανελλιπώς το Πρωτάθλημα κάθε χρόνο . Με οργανωμένες ενέργειες, στρατηγική και συνέπεια η Διοίκηση της Ομάδος έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό φιλάθλων και αθλητικών παραγόντων του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου και να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα βασισμένη σε αρχές και αξίες.

men

Ως έδρα χρησιμοποιεί το « Γήπεδο Ηρακλείου », στον Πράσινο Λόφο, ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο 2.000 θέσεων με μία σκεπαστή κερκίδα, το οποίο αποτελεί την αθλητική κυψέλη της πόλης. Εκτός από την ανδρική ομάδα, επενδύει στην λειτουργία Ακαδημιών για ομάδες εφήβων, παίδων, πανπαίδων και ακαδημίες (Junior) .

Οι Ακαδημίες του Ηρακλείου λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους από έμπειρους προπονητές (αποφοίτους Γυμναστικής Ακαδημίας) και υπό την επίβλεψη των πιο καταρτισμένων αθλητικών παιδαγωγών.

Yπευθύνοι Ανάπτυξης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Ο Γιάννης Κωτσής είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμήματος Διαιτολόγιας – Διατροφής, στο Χαροκόπειο Πανεπιστημίου, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές, με ειδίκευση στην Διατροφή Αθλουμένων. Ξεκίνησε την Ακαδημαϊκή του πορεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2009 έως και σήμερα υποστηρίζει την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου σε θέματα αθλητικής διατροφής, πρόληψης και αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων, ενώ από το 2011 έχει αναλάβει ως Επιστημονικός Σύμβουλος σε θέματα Διατροφής και Φυσιολογίας της Άσκησης σε όλα τα τμήματα υποδομής της ΕΠΟ.

 

Ο Γιώργος Μακρής είναι απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο.
Εργάστηκε απο το 1990 - 2000 σε επαγγελματικές ομάδες σαν προπονητής και υπέθυνος φυσικής κατάστασης. Από το 2000 έως σήμερα ασχολείτε αποκλειστικά με τα τμήματα υποδομής: Ολυμπιακός, Αjax Ηellas. Το διάστημα αυτό επισκεύτηκε για επιμορφωτικούς λόγους: Μanchester United, Bayern Leverkusen, Lille, Ajax, Inter, Barcelona.

 

Ta τμήματα του συλλόγου μας εφηβικό και παιδικό ξεκινάνε την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά στης 24/8/15 .

Καλό  ξεκίνημα !!!!!!

PROGRAMMA agwnwn 2015

PROGRAMMA 2015