Ηράκλειο Αθλητική Ένωση

Μια ομάδα ... μια Πόλη !!!

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 14:35

Η Ιστορία μας

history 1 irakliohistory 2 iraklio

To Ηράκλειο είναι το παλαιότερο αθλητικό σωματείο του Δήμου Ηρακλείου . Eίναι αποτέλεσμα της συγχώνευσης των " Γυμναστικός Σύλλογος Ηρακλείου Αττικης " , ο οποίος προήλθε από την συγχώνεση των σωματείων " ΑΕ Ηράκλειο " , "Αθλητικός Σύλλογος Αστήρ Ηρακλείου Ατικής ¨ και " Ηρακλής " όπου πρώτα συνεστήθη το σωματείο " Ομιλος Φιλάθλων Ηρακλείου Αττικής " και μετά πήρε την σημερινή ονομασία " ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ "  . Ετος ίδρυσης το 1929 .

Από τα χωράφια και τα μποστάνια της προπολεμικής περιόδου, τις αλάνες και τις γειτονιές της μεταπολεμικής ( Παλ. Ηρακλείο , Καναπίτσα , Ψαλίδι , Αγ.Tριάδα , Πρ.Λόφου , Σαϊτα ) τα ιδιόκτητα οικόπεδα -γήπεδα της δεκαετίας του 70 ' στα σύγχρονα σημερινά , πάνω από δέκα γενιές αθλητών έχουν γράψει την ποδοσφαιρική ιστορία του Ηρακλείου Αττικής , μέσα από τις τάξεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων που συμπαρατάχθηκαν στην ενωτική προσπάθεια για την ίδρυση μιας ομάδας που να εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας.  .

Ως το 2001 το Ηράκλειο αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ έχοντας περάσει από όλες τις κατηγορίες .Το 2001 κατάφερε για πρώτη φορά την άνοδο στη Δ΄ Εθνική , στην οποία αγωνίστηκε τέσσερις συνεχόμενες σεζόν : 2001-02 ως το 2004-05 .

Από το 2005 το Ηράκλειο αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ και διεκδικεί ανελλιπώς το Πρωτάθλημα κάθε χρόνο.

Με οργανωμένες ενέργειες, στρατηγική και συνέπεια η Διοίκηση της ομάδος έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό φιλάθλων και αθλητικών παραγόντων του Αθηναϊκού Ποδοσφαίρου και να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα βασισμένη σε αρχές και αξίες .

Ως έδρα χρησιμοποιεί το « Γήπεδο Ηρακλείου » ,στον Πράσινο λόφο ,ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο 2.000 θέσεων με μία σκεπαστή κερκίδα το οποίο αποτελεί την αθλητική κυψέλη της πόλης .

Εκτός από την ανδρική ομάδα ,επενδύει στην λειτουργία ακαδημιών για ομάδες εφήβων , παίδων , παμπαίδων  και ακαδημίες (τζούνιορ) .

Οι Ακαδημίες του Ηρακλείου λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους από έμπειρους προπονητές (αποφοίτους Γυμναστικής Ακαδημίας ) και υπό την επίβλεψη των πιο κατηρτισμένων αθλητικών παιδαγωγών . Προσπαθούμε να πλάθουμε μαζί με το σώμα τους και το νου των παιδιών κάνοντας πράξη το " νους υγιήςεν σώματι υγιή " , για αυτό και η ποδοσφαιρική τέχνη , η πειθαρχεία , η συλλογική προσπάθεια και η κοινωνική ένταξη  είναι τα σημεία που θέλουμε σαν διοίκησση να περάσουμε στους αθλητές μας με την βοήθεια των σωστά καταρτησμένων προπονητών .Η φιλοσοφία και η νοοτροπία του συλλόγου έιναι η παραταίρω εξέλιξη των μικρών ποδοσφαιριστών , ώστε στο άμμεσο μέλλον να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα ......την ομάδα της πόλης μας .

 

                                        μια ομάδα ........μια πόλη     !!!!!!!!

Ta τμήματα του συλλόγου μας εφηβικό και παιδικό ξεκινάνε την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά στης 24/8/15 .

Καλό  ξεκίνημα !!!!!!

PROGRAMMA agwnwn 2015

PROGRAMMA 2015